Velkommen til Kennel - Flathounds hjemmeside

Nyheder 2014

12.11.14

I dag har Zar og Moon været til øjenlysning hos Ib Engelhard i Værløse, begge drenge var uden anmærkning, så det er dejligt.

Zar har parret Bjugel's Viva se mere på Marians hjemmeside

Der er mange jagter lige i øjeblikket, så hundene bliver brugt i stor stil, lille Sveske kommer dog ikke med, hun er i fuld gang med sin uddannelse og skal stille på DRK prøver til foråret. Hun bliver HD/AD fotografret i det nye år.

 

28.09.14

Zarmanden i Sverige da vi var der i sommer. Snart begynder alle jagterne og der kommer vi at deltage i stor stil, vi glæder os alle sammen for det er det hundene er bedst til, at hente fasaner og ænder.
Zar skal parre en dejlig tæve som går tilbage på Gammel Bob
se mere på kennel Bouncers hjemmeside
http://www.bouncers.dk/
 Her ser I Eik - søn af Zar - de to ligner hinanden på en prik, Eik bor i Norge, han er godt igang med sin markprøve uddannelse og har fået en anden præmie på sin første start, men der kommer flere starter, så mon ikke han får sin 1 præmie i hus snart. Flere af Zar's andre afkom i Sverige har taget første præmier.

10.08.14                         

"Tornado af Faks" Unghundsmester 2014

Tornado og Jes drog afsted til års unghundmesterskab i Østjylland, hvor de brillerede med at vinde laugh Tornado er ejet af Ronnie Blindheim som har sin kennel i Bergen - Norge. Tornado har været i træning her hos os de sidste 6 måneder og startede med at tage Brugsprøve i Marts, derefter 3 x 1 præmier i Begynderklassen samt en første præmie i åben i april, så var der en lille pause til juni hvor Tornado får 1 præmie igen i åbenklassen på Bornholm, og så nu d. 10 august vinder hun Unghundmesterskabet.... Nu skal hun holde formen og bliver stillet igen til UHM i Norge den første weekend i September.
 

09.08.14

Så begynder hverdagen igen.... Arbejdet kalder og hverdagen. VI kan dog ikke klage, har haft en super sommer, med masser af sol og varme, dejlige uger i Sverige med træning og socialt samvær hundevenner, hvad kan man mere forlange.
Oddi fra Finland hun har taget det ene spor efter det andet og har nu fået en titel Finsk Vildt Spor Champion, udover det er hun nu også kvalificeret til Vinderklassen på B prøverne.
Hvalpekøberne skriver også at de er glade for deres hunde, som nu er blevet til store hunde smiley

Moon har parret en lækker tæve fra Tyskland se hjemmesiden

Sveskepigen er ved at tage form, hun er en rigtig vandhund, så det skal ikke overtrænes..... godt vi gå vinteren i møde. 

30.06.14

Fredag d. 28 juni tog Jeg og Tornado og Moon samt Tommy og Cox og hans lille hund Tino til Bornholm, jeg jagtede jo min 1 vinder og det er jo den eneste pladsering som gælder; hvis jeg skal prøve lykken igen til Eliteprøven. På Bornholm var der kun 10 hunde i vinderklassen så jeg følte at jeg med lidt held i posen kunne have en mulig chance for at løse opgaverne og vinde, det viste sig at være en prøve hvor at hunden skulle være fuldstændig i hånd og det er jo noget som Moon er! Han løste opgaverne fint med min hjælp og vi fik det som vi kom efter; nemlig at køre hjem med en 1 vinder m CK og nu kan jeg og Moon slappe helt af da vi har fået BILLETTEN til Eliteprøven 2014.  Ud af de 10 hunde i vinderklassen var det kun de 5 der løste opgaverne og ved finalen klarede de 4 sig igenmen og plaseringerne bliver:
Moon 1 v CK - 2 v Rocky Island'd Lara Croft - 3 v Lex - 4 v Ravensbank Fay

Tornado som vi har I træning for Ronnie "Kennel Faks" fra Norge gjorde det super flot, en meget velfortjent 1 pr. i åbenklassen og prøvens bedste hund, hun er kun 19 måneder og startede med Brugsprøven i Marts 3 første præmier i Begynder og nu 2 første præmier i Åbenklassen. En herlig hårdtgående hund som bare vil arbejde smiley

Kæmpe stort Tak til Region Bornholm for jeres gæst frihed, det er altid hyggeligt at komme til Klippeøen.

 

30.06.14

Retrievermesterskabet 2014
Blev afholdt ved Varde på et dejligt kuperet terræn, med masser af lyng, små grøfter, små klaser af fyrtræer og et par udfordrende vandhuler. Prøven var designet og tilrettelagt af Prøveleder John Juul Pedersen sammen med hans hjælpere og prøven var absolut vel tilrettelagt, opgaverne var simple og der var ikke en masse cirkus; alle 7 poster med en tilpas sværhedsgrad, så det var hundene som sorterede sig selv fra, ud af de 65 startede var der ca. 30 hunde som indkasserede et 0 på første dagen. 2nd dagen var der 22 hunde som gik til semifinalen, der var det vand posten som yderligemere sorterede ca 12 hunde fra og det endte med at være 6 hunde der gik til finalen som var en 2 x dobt mark. Uden at gå i detaijer så klarede Moon den første dobt markering super flot, ved den næste dobt, plukker han den sidst kastede og desværre for Moon kom han ikke helt ud til den sidste og kom derfor ikke i korrekt vind og det gjorde at jeg skulle handle ham en hel del, så mit forspring med point blev overhælet af Ove Simonsen som ender med at vinde.... Moon kom ind på en hæderlig 2 plads.

Der skal lyde en stor TAK til Prøvelederen og hans hjælper team, vi skal huske at Region Sydjylland har haft dette Mesterskab siden  2002 og de trækker store veksler på deres hjælperstab, det jo ikke er en helt almindelig prøve, den skal times og tilrettelægges meget nøje og der skal være rigtig mange hjælpere. 

Et stort tak til sponsorerne Hansens Bageri - Petland - Dummyshoppen - vinderne fik foder og dummyer. Bageriet søgerede for brød til dommere og hjælpere.

Tak til dommerne: Keld Jørgensen - Lars Nordenhof - Lars Nørgaard - Flemming Roed - Lars Mertz - Johnny Henriksen - Flemming Nøhr Christensen

Fra venstre Retrievermester 2014 Ove Sinonsen med DKBRCH NOJCH SEVCH SEJCH NORDJCH DKWTCH Lærkereden's Ask, 2. RM. med CK DKBRCH DKJCH SEJCH NOJCH NORDJCH Bedgebrook Moonshaddow, 3. RM m. CK Louise Munchaus Adsbøl med DKBRCH Darfys Mika og 4. RM Frank Graversen med Ravensbank Fay. Yderst til højre Brian Rasmussen med Batmoor's Hill Clyde fik udmærkelse.


  

27.03.14

Der er nu opdateret under hvalpeplaner - der kan du se links til de tæver Zar og Moon har haft på besøg.

Lille Sveske er flyttet ind og har taget styringen her i huset. Hun er en rigtig sød pige og har allerede smadret min gulvvase, bidt i stolebenene, skidt og pisset på gulvet flere gange, bidt den lækre biabed i stykker, så den er røget på lossepladsen. Herlig hvalp wink
Hun er kontakt søgende og meget udadvent og har masser af gå på mod, Jes får nok at se til........

Flathounds Civil Zet har fået status A og 0 på hofter og albuer smiley

 

02.03.14

Jeg kan ikke lige frem prale med at jeg opdatere min hjemmeside hver 14 dag..... I denne omgang er der gået et par måneder... Det er ikke fordi at der ikke sker noget, for det gør der. Zar drengen har haft flere dejlige Flatpiger på besøg og Moon drengen har også haft Labpiger. Under hvalpeplaner er der info om tæverne og links til opdrætterne.

Jes skal have en ny hvalp, den kommer fra Kennel Fak's i Norge, det bliver en sød  Labtæve som skal hedde "Sveske", jeg skal selv have en Flattæve fra Kennel Allikon som går tilbage på Enya og Bob, hun skal hedde "Love".

Det er også blevet til en hel del træning i de første måneder af året. Her i Bårselona har vi været helt oppe på 10 grader med høj solskin. Ikke dårligt laugh

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite