Velkommen til MYWAY GUNDOGS  hjemmeside


NYHEDER

01.07.19

De sidste par måneder har været helt fantasktiske. Freja Vinder Retrievermesterskabet og ugen efter bliver hun også 1 vinder med Cert og dermed bliver Dansk Brugschampion og ved at hun havde fået 1 pris i Sverige udløser det og det svenske jagtchampionat. Freja er jo blot 3 år og 4 måneder.

På mesterskabet bliver Freja Dommerens valg på søget og Amy pigen og Jes bliver dommerens valg på dirrigeringen. Amy besluttede sig for at begynde sin løbetid om søndagen så hun missede ud på at deltage om søndagen, de lå ellers godt med point. Hun må have det tilgode til næste år.


 

23.01.19

Amy har født 6 skønne hvalpe 4 tæver og 2 hanner. De er alle solgt.

Freja har virkelig vist mig hvor hun er i sin træning, at hun kunne begå sig så fantasktisk til de to prøver hun blev stillet på var jo en helt drøm og noget som jeg ikke havde den vildeste fantasi til, at det kunne lykkes så godt.

Nu skal hun holde en meget velfortjent ferie og jeg skal have tid til at nyde Amy's hvalpe, for hvalpetiden er kort. Udover det skal jeg nyde baby Butler som er efter Freja og Moon, han var den hvalp som jeg beholdte fra det kuld. 


 

29.11.18

Freja har født 5 smukke søde sorte hvalpe, 3 hanner og 2 tæver. Hun er virkelig en skøn hundemor. Alle hvalpe er solgt.

Amy er parret med Moon og der forventer jeg at hvalpene bliver født omkring d.24/25 januar der kommer både gul og sorte. Kontakt mig hvis du ønsker en ny labrador til jagt sport og fritid.

 

03.11.18

Vi har haft en fantasktisk sensommer og efterår. Begge piger har virkelig vist hvad de besidder. Begge har fået CK på DRK's koldtvildt prøver. De har været i Sverige og begge har fået 1 pris i Eliteklassen og Amy fik hæders pris for hendes indsats. Amy VINDER sin første RJK markprøve jeg stiller hende på laugh 

Freja er drægtig og skal føde om ca en uge. Amy bliver parret ved hendes løbetid om ca en måned. Moon bliver den stolte far til hvalpene.

Jeg har haft kennel besøg af Dansk kennel klub og fået en fin grøn Smiley. 

10.06.18

Begge pigerne har været ude for at vise deres færdigheder, både i DRK og RJK.

En af gangene blev det Freja der viste meget fin stil og blev 2 vinder med CK i Lange Lyng d. 19/5 vi træner videre og håber at vi får flere muligheder for at vise pigerne frem.


 

16.05.18

Freja er blevet skannet og hun er gået tom, jeg ved snart ikke hvad jeg gør galt..... nu har begge piger gået tomme, begge parret med Moon hvis sæd kvalitet er i top, jeg fik endda testet Freja for at sikre mig at hun blev parret på den helt korrekte dag. Nu sadler vi om......... der skal trænes og begge de to piger skal gå prøver, alt hvad vi kan komme i nærheden af!!!!!!!!!!!

 

23.04.18

Jeg besluttede i sidste øjeblik at lave om på mine hvalpe planer..... Istedet for at parre Amy, har jeg istedet parret Freja med Moon, en kombination som er på samme højde og pleaser niveau som Amy besider. Jeg kunne ikke løbe an på at Amy ikke blev drægtig igen, så jeg ville hellere tage mine chancer på Freja i første omgang, da hun kom i løb først.

Nu er det bare at krydse fingere for at hun er med med på nodderne heart

Hvalpene bliver registeret i mit nye Kennelnavn - MYWAY GUNDOGS

 

09.04.18

Denne smukke Amy har gjort sin far stolt de sidste to weekender d.31/3 fik hun en flot 1 præmie i Åbenklasse og fik samme resultat ugen efter. Nu kan hun komme op og lege med de dygtige drenge og piger i Vinderklassen. Men først skal hun parret og have mange små hvalpe sammen med Moon heart 

Freja har været på sin første vinderprøve i RJK, hun gik hele vejen til finalen, men der kunne hun ikke løse opgaven, så vi klør på en anden gang.

2.12.17

Freja pigen har været på Åben A på Petersgaard d.1 dec det blev til en meget fin 1 præmie for Dommer Danny Fraser.
Det var første gang jeg var deltager på Petergaard og jeg må sige at det er længe siden at jeg har været i et så naturskønt område, fine fugle dagen igenmen.
Freja får ingen anmærkningen, hun klare opgaverne i fin stil og jeg er yderst tilfreds med hendes arbejde. Det jeg hele tiden skal huske på er at hun blot er 1 år og 8 måneder og at jeg skal tænke på ikke at presse hende ud i sitationer som er for svære for hende, altså holde fast i at det er opbyggende træning som er på dags orden.
Glæder mig stort til at se hvad den lille dame kan præstere i fremtiden.

 

2.12.17

Parringen mellem Amy og Moon bar desværre ikke frugt, hun var tom ved skanningen, det betyder at vi prøver igen ved næste løb som jeg forventer bliver omkring maj måned. Det er altid kedeligt når man virkelig ønsker sig en hvalp og så skal vente endnu 8 måneder, men sådan er det nu en gang i mellem...

Jeg har også fået nyt kennel navn " Myway Gundogs" jeg kan jo ikke have et kennel navn som kun går på flatter, så jeg blev nød til at finde et nyt....som kan gå på begge racer. Nu skal jeg så igang med at ændre det hele, men det må komme lidt hen ad vejen.

 

2.10.17

Amy har været på RJK's Åbenklasse Markprøve og hun gjorde virkelig et godt og solidt arbejde, hentede fine fugle samt var godt i hånd, så  jeg kan ikke andet end være tilfreds med hendes præstation. Hun er nu kvalificeret til RJK's vinderklasse, men det må vente til næste år, for nu går jeg bare og venter på at hun skal løbe så jeg kan få hende parret med Moon. 

23.09.17

Jeg har i dag opdateret hjemmesiden vores 2 nye tæver. Fak's Nadja "Amy" og Stenhøjgårds Fascination "Freja" de har begge fået deres egne sider. Der er planlagt et kuld hvalpe mellem Amy og Moon med fødsel ca. sidst på året.

Det er gået godt for nogle af Moons børn her på det sidste. Unghundsmesteren i Norge blev Moons datter Vera og samme dag blev hans søn Shootdog Gylden Valentino "Tino" 1 vinder med Cert i Nordsjælland, hans første officielle B prøve i Vinderklassen, så kæmpe stort tillykke til Tommy. 

23.09.17

Moons datter Tofteberglunden's Vera blev Norsk Unghundsmester 2017 Stort tillykke til Vibecke Øra Skjelfoss der er opdrætter af den smukke gule tæve. 3rd vinderen blev Moons barnebarn Brown Hunts Duder.

 
22.06.16

Martin og Ida har været på Retrievermesterskabet og der fik de en meget flot placering med en udmærkelse, så ud af 70 hunde til start, klare de at gå hele vejen til og med finalen.  Jeg er stolt af at Moon er far til denne skønne tæve, som bare tager livet som det kommer, hun bliver ikke trænet ret meget, hun gør bare opgaverne med stil.
Stort tillykke til Martin og Ida

 

!7.04.16

Hvalpesiden er opdateret, der kommer hvalpe fra både Moon og Zar. Sikke en skøn tid vi går ind i nu, lange lyse aftener, sol og varme og så selvfølgelig en masse hunde træning.

Moons børn gør det så flot på prøverne i år, flere har nu fået deres 1 præmie i Åbenklasse og kvalifiseret til vinderklassen. Moon begynder også at blive morfar, han har nu mange børnebørn der ude heart 

 

01.03.16

Nu må man sige at det var på tide at opdatere hjemmesiden, desværre bliver det ikke så hyppigt, men lidt er bedre end ingenting.

Zar har haft en rigtig sød tæve til paring, hun går tilbage på de gamle danske linjer, så der kommer hvalpe hos Kennel Friia sidst i april måned.


Moon er også blevet far til et kuld hvalpe i Norge og der kommer endnu en tæve til parring indenfor kort tid.

Og så får I lige et dejligt billed af Zar som springer i vandet på smukke Sjöön i Sverige

Både jeg og Jes har fået nye hvalpe, de kommer begge fra Kennel Faks i Norge, de er lige nu 4 og 5 måneder, så dem kommer vi til at træne på i fremtiden.  

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite