Nyheder 2012 
Velkommen til Kennel-Flathounds hjemmeside.

 
 

 
27.12.12

Endelig besluttede Cassie sig for at komme i løbetid, det betyder at der er hvalpe omkring uge 10/11 og salgsklare omkring midten af maj. På billedet er det hvalpene fra hendes kuld 2010

 

ELITEPRØVEN 2012
09.12.12                                                                                                                                     Foto: Frank Andersen

Nu har Moon været på sin første Eliteprøve og han gjorde et flot stykke arbejde. Han blev 4 vinder og det er jeg super tilfreds og overlykkelig med. Han har virkelig gået godt dette år med 4 A prøver på toppen og nu Eliteprøven hvor han er absolut i flot selskab, med mange dygtige hunde og hundefører som kan deres kram.

Elitevinderen blev: Hillus Powell - Thomas Plamboeck
2 v/ck Searover Kits Duke - Charlotte Rasmussen
3 v /ck Swaine Nidian som fik certet og der med DKBRCH - Tanja Thorsen
4 v MOON
Udmærkelse fik Searover Kits Dog - Trond Gjøtterud Norge og Searover Kits Poker Morten Egeberg Norge

Stort Tak til Skytten Søren Nielsen på Brahetrolleborg for vel flyvende fugle også i snevejr smiley samt til Iben for god prøveledning.

Tak til Dommerne . Boye Rasmussen - Lars Nordenhof - Lars Mertz - Torben Poulsen

Tak til Eliteprøvens sponsorer : Petcare - "Moon" fik en stor sæk "Taste of the Vild" foder - CarPoint - Adit


 

23.11.12

Dette fine foto er af Roja - Enya og Frodos datter. Hun deltog på Flatternes Åben A sidste weekend og indkasserede en meget flot 1 præmie , hun er nu kvalificeret til både Vinder klasse A og B. Stort tillykke til Roja og Ole.

Moon har i dag været på Knuthenborg, denne gang blev vi 2nd vinder.

 

02.11.12

Sikke en dag vi har haft på Borreby, flotte fugle og gode skytter. Moon gik 5 såter uden anmærkning smiley han holdt hovedet koldt, tog mine anvisninger og fandt fugle efter andre hunde. Han havde en bestemt fugl som jeg troede ville volde mig problemer, den var anskudt og lå i et lille siv bevokset område, han havde ikke set den og der var megen skudning rundt omkring, men jeg fik ham fint ind i det rigtige område, han søgte vedholdet i området selvom der faldt mange fugle omkring ham og kom tilsidst med den efter nogle minutter, en super fugl.
Moon kan nu bryste sig med titlen DANSK BRUGSCHAMPION og så bliver han også Svensk Jagtchampion da vi jo fik vores 1 pris i Elite klassen sidste år. Et stort tillykke til Charlotte og Acer som blev 2 v/CK
Dommere på dagen var Anders Mølgaard - Jon Andersen - Anders Madsen

 

29.10.12

Moon vandt sit første A Cert i går på Rosenlund smiley Det blev ikke til så mange fugle, da skytterne ikke var godt skydene, men vi fik nok til at overbevise dommerne om at Moon var den bedste hund på dagen.

 

06.10.12
I dag kørte jeg og Moon til Brahetrolleborg for at deltage på International Field Trail. Ved lodtrækningen fik vi nr 2 og det nr fuldte os hele vejen smiley Vi startede med en ande såt hvor vi alle fik 3 apporteringer, Moon have en som lå lige i kanten af vandet og en som han skulle dirrigeres over i siv for at søge efter og den sidste over vand for at søge kanten af. Det voldte ham ingen problemer. Fæltet var nu reduceret fra 16 til 7 hunde. Anden såt igen en ande såt hvor Moon får en nem markering og en meget svær over vand, som han løser fint. Nu er fæltet reduceret ned til 4 hunde og vi køre til frokost. Efter frokost skulle vi gå Walk up på fasaner og vi starter med en skudt fasan som viser sig at ingen af de 4 hunde kan finde, og til vores held finder heller ikke de 4 dommere den.... Moon får derefter en fugl som han dirrigers til men han tvivler og skal have 3 gange back for at løse.
Vi mistede endnu en hund og nu 3 tilbage. Dommerne stoppede prøven og vi kørte spændt tilbage til parade.
1 vinder med Cacit Searover Kits Poker ejer Morten Egeberg fra Norge
2 vinder med Reserve Cacit MOON
Den 3rd hund var Tanjin Gismo ejer Morten Rasmussen som fik Very good men ej placeret.
Tak til Jan Lorenzen og hans hjælpere for en good prøve og hvor der var styr på de fuglene der skulle findes. Tak til Sporty Gundogs ved Iben Pytlick for dummy og foder.
Tak til dommerne Janne Stihl (S) Anders Karlsson (S) Carsten Andersen (DK) Lars Nørgaard (DK)

Tak til Tommy som havde tid og lyst til at holde mig med selskab og tage billeder smiley


 

03.10.12

Nu tog jeg mig sammen til at sætte Bob i Himmelhunde.... Det har ikke været let de sidste par dage, at tænke tanken at Bob ikke er mere, men livet skal videre for mig og de andre hunde. Bob har været mig en glæde hverdag og jeg vil mindes ham som en unik hund som indeholdt en stor mængde kærlighed til hunde og mennesker.
Bob du er i mit hjerte.

 

23.09.12

Nu har vi været på den sidste B prøve for denne sæson, Helle og Lars havde sammen med et hold hjælpere lavet 3 meget jagtrealistiske klasser som var en fornøjelse at se og deltage på. Prøven blev afholdt på Feddet ved Præstø som er en natur perle også når det regner, vi fik godt med regn hele formiddagen, solen kom først rigtigt frem hend under eftermiddagen.

Moon var anden hund i vinder og fik point 14 - 15 - 18 - 16 ialt 65 point - for at komme i finalen skulle han bruge 66 point.....

Zar lavede en fejlfri Åbenklasse. Her er hans kritik:

Fri ved fod: OK
Ro på post: OK
Skudfasthed:OK
Markeringsevne:Enkelt flot og direkte, dobt på linje, markeres flot og bringes flot.
Dirigerbarhed: Flot direkte - løber direkte til området.
Vand arbejde: Direkte i vand.
Vildtbehandling: Pæn vildtbehandling igenmen prøven.
Søg: Arbejder godt - god vildtfinder - vedholdende i søget - pænt selvstændigt arbejde. Arbejder godt med makkerhund.
Helhedsindtryk: En hund der idag gør en god prøve igenmen.


 

Zar og jeg står og venter ved parolen på vores guldske. Tak til Charlotte for fotoet. 

 

Hans kommende "kone" Waternuts Caleigh ejer Anna-Lena Wendt blev 2 nd vinder. Et stort til lykke til dem. Læs mere om dem på hjemmesiden


 

11.09.12

Ole og Roja har været på B prøve og de indkasserede en flot 1 præmie i åbenklasse. Fennah fra Holland har også været på prøve og de er nu flyttet fra C til B klassen ( Worktests )
Moons datter Vasegaards pips Vicky har bestået Brugsprøven og hun er også blevet HD/AD fotografret med A og 0 - der er lagt foto ind af Vicky under Moons galleri.

Nu har jeg endelig også bestemt mig for at Cassie og Zar skal have hvalpe sammen. Se deres egne sider for stamtavler og resultater. Cassie kommer sikkert i løbe tid om nogle uger så det bliver hvalpe der fødes omkring årsskifet og salgsklare i marts. Et godt tidspunkt at få hvalp på da forårstræningerne starter op i april/maj; så er hvalpen færdig vacc til at deltage på hold. Kontakt mig hvis du er interesseret.

 

05.09.12

Her er Robin på vej ned for at hente en af hans flotte markeringer. Robin har også fået sig 2 første præmeringer i Begynderklassen i sommeren løb og han deltog på det danske unghundsmesterskab hvor han kom til post 5 og desværre udgik pga at han ikke tog kaninen spontant.
På dette link kan i se resultater fra NM og her kan i se en lille film som Lars strikkede sammen af vores ferie og NM


 

Uge 36 drog vi til Sverige for at holde ferie sammen med Helle og Lars samt besøge vores venner Camilla og Martin som bor lige Nord om Gøteborg, der tilbragte vi 5 fantastiske dage med masser af træning og hyggeligt samvær. Derfra kørte vi til det Norske mesterskab som blev afholdt Nord om Oslo. Zar klarede grundomgangen og vi kom med som 12th hund i semifinalen, der klarede han første del men desværre på anden del klarede han ikke opgaven, jeg er dog yderest tilfreds med ham i det hårde felt af dygtige hunde. Robin gik en en fantatisk runde frem til post 6 hvor han desværre indkasserede et 0 ellers havde han 20 - 20 - 19 - 20 -20 så et stort ØV for Jes og Robin. Moon klarede også grundomgangen men havde ikke nok piont til at deltage i semifinalerne.

 

Uge 32 og 33 var jeg så heldig at min søster inviterede mig til Thailandcool hvor heldig kan man være... Min lille søster fra Sverige besluttede sig også for at tage med, så hende mødte vi i Bangkok lufthavn. Min store søsters datter og svigersøn var også med så vi var 5 personer i alt der nød Thailand for fulde drag. Vi lånte en Villa lidt udenfor Hua Hin , et hus med pool lækker terresse, derfra kørte vi videre til øen Koa Talu som ses på billedet, en rigtig perle som vi nød i 3 dage. Der kunne jeg have tilbragt flere uger... klart vand og en strand man kun drømmer om, alt i alt fik vi 9 dage i Hua Hin 3 dage på Koa Talu og de sidste 2 dage i Bangkok så vi alle kunne shoppe amok...


 

Uge 30 havde jeg 12 hunde og fører til Sommerferie træning i Sverige oppe hos Ewa og Jan. Vi havde 4 fantastiske dage med masser af træning af både skov og vand situationer. Terrænet er storslået og på dette link Ferie fotos kan I se masser af billeder som Tommy tog der oppe. Jeg planlægger at lave et ligende arrangement til næste år, så send mig en mail hvis du/I kunne have lyst til at holde hunde/trænings ferie i det Svenske i 2013

 

Uge 27 stod der ferie på programmet sammen med de uge mennesker fra arbejdet, vi havde lejet et dejligt stort hus i den franske Grand Canyon, ca 2 timers kørsel fra Nice. Her nød vi den franske høj sommer - poolen - huset - de franske marker og skove samt alle de smukke landsbyer og gamle huse. På billedet ser vi en af de mange vin slotte. Et sted jeg gerne besøger igen.

 

29.04.12

I dag var dagen hvor Moon vandt Certet på B prøven I Midtsjælland dommerne var Keld Jørgensen og Walter Mygil. Han fik 16 point på markeringerne og 16 på dirrigeringen, derefter har jeg ikke styr på hvad han fik i søget samt i finalen, som var en vand dirr og land dirr .

Zar tog endnu en gang en første præmie i begynderklassen, nu er han oppe på 5 stk., han skal lige på en WT i begynder, så er det også slut i den klasse .

Robin og Jes bestod Brugsprøven med 40 points.

 
 

15.04.12

En herlig Flatweekend er slut. Lørdagen var det udstilling der stod på programmet, der var Zar tilmeldt mellemklassen og fik Excellent. Cassie pigen gjorde noget bedre I Brugsklassen; blev 2 vinder med Excellent og CK.
Dommeren var Roger A Millbank fra England.

Om søndagen havde Region Nordsjælland med Prøveleder Gert Jensen arrangeret 3 meget fine og veltilrettelagt prøver, en fornøjelse at deltage på.

Zar fik endnu en gang en 1 præmie i Begynderklassen og Cassie pigen fik en meget flot 1 præmie i Åbenklasse.
For Cassie var det hendes første markprøve i åbenklasse og for det andet er hun jo ikke blevet stillet på prøver de sidste 4 år. Så jeg er absolut stolt af hendes indsats.

 

09.04.12

Her kommer en lille update på hvad jeg har brugt min tid på de sidste 7 dage...... Først var jeg Prøveleder for Golden som afholdt deres WT her på Sydsjælland. Dagen efter; havde jeg og mine trænings kammerater bestilt Robin Watson fra kennel Tibea. Han var her i 3 dage og vi fik mange gode tips og især var det meget lærerigt at blive trænet af en panel A Engelsk dommer. 

Torsdag var Moon og Zar afsted på B Prøve først på Lolland "Knuthenborg" der fik Moon udmærkelse og lille Zar fik 1 præmie i begynderklassen.

Fredag var Jes hjælper på Bavelse denne gang var det Region Sydsjælland der afholdt B prøve. Palle Ingemann havde lagt en super god Vinderklasse og jeg stillede Moon  - der fik han igen en udmærkelse og Zar kunne endnu engang tage hjem en 1 præmie i begynderklassen. Han er nu kvalificeret til Åbenklasse, men det skal han vente med til sensommeren.

Lørdag stod jeg for hjælper træningen i Suserup - 7 hjælpere fra Regionen havde mødt op og vi havde nogle hyggelige timer sammen. 

Søndag stod der ren afslapning på programmet smiley 

 

02.04.12

En lidt forsinket fødselsdags hilsen til til Sugar og Bobs hvalpe der nu er 1 år. Stort tillykke til Larcrissa - Max - Taco - Bobs - Anoschnie - Rex - Luffe - Taicon.

På fotoet sidder Anoschnie og soler sig med sin dummy i mundenlaugh


Moon har været på Labradors racearragement og der gjorde han det godt nok, til at blive 3rd vinder med CK - vinderklassen trak ud , så prøveledelsen besluttede at holde parole for begynder og åben inden vinder var færdig, så desværre kunne jeg ikke hæppe på David og Dundee der fik sig en velfortjent 1 pr. i åbenklasse.


 

28.03.12

I dag er turen kommet til Fennah & Kato & Bianca & Lucca & Nita som er efter Sugar og Bob. De fejre deres fødselsdag i dag.

Stort tillykke med fødselsdagen.

 


26.03.12

I fredags kørte jeg og Helle og Lars en lille tur til Rogaland som ligger ved Stavanger en rund tur på 1600 km samt færge. En spænnede tur hvor vi havde nogle bekymringer fra morgenstunden lørdag morgen....Bilen skulle afrimes og motoren var tændt, jeg lukkede side døren og idet jeg gjorde det, låste alle dørene sig....... Nedtur.... Det tog os noget tid inden at vi kom i kontakt med en autohjælp der kunne tage sig ind i bilen for at åbne vinduet, men det lykkes; så 2000 kr fattigere kom vi afsted til Rogaland.
Vi gik direkte i Vinderklassen som var en ren walk up prøve, i den meget svære ende, lange dirrigeringer - lange markeringer hårdt tungt terræn, pløret og vådt.
Moon gik en fin prøve men han var for langsom til at komme hjem med dummyerne så hans præmering blev til en 2 præmie - dagen efter gik han en meget fin prøve i tørt terræn igen som walk up, desværre for Moon blev han lidt tung i sin sidste drirrigering og igen blev det til en 2 præmie.
Dommere Malu og Daniel Marx UK

Zar derimod deltog på sin første officelle B prøve og kvitterede med 1 præmie og Hederspris i begynderklassen.
Dommer Daniel Marx UK

 17.03.12

Min dejlige Bob er blevet 12 år, da jeg hentede ham hos Kate Butler som 9 ugers hvalp havde jeg ikke I min vildeste fantasi forstillet mig at jeg ville lave den første Dansk jagtchampion i Flatcoated Retriever. Bob blev det d. 18.11.2004 og samme dag blev han også Dansk Brugschampion. Sidste år var der 2 af hans døtre der fik fine titler, den ene en ung tæve; Hinnared's Ultra Sherlock hun blev Svensk Jagtchampion og kåret som Årets Jagtflat i Sverige, Hinnared's Bonnie af en alder af 10 år blev for 7:e gang Årets Bruksflat også i Sverige.

Gammel Bob som han nu bliver kaldt, går stadigvæk med i skoven og han var med på driver holdet i 2011 - han har ikke lyst til at blive hjemme..... Hvem gider det, når der er fugle som skal hentes cheeky Jeg glæder mig dagligt over at Gammel Bob er ved min side og håber at vi kan fejre ham i 201310.03.12

Så er Sugar & Shaddow hvalpene blevet 5 år. De går på jagt og prøver; og så er de naturligvis de bedste familie hunde i verden.


04.03.12

I dag har Moon været på DRK's udstilling i Næstved, Connie Svane Petersen dømte Labradors og Moon var tilmeldt Brugsklassen. Moon fik resultatet Good. Under Moons resultater har jeg lagt en lille film ind hvor han bliver stillet af Lise Madsen.03.03.12

Så er foråret kommet til Bårse og I den anledning har Camilla Jacobsen fra Sverige været her på besøg, vi har fået trænet vores hunde og brugt tid på at filme lidt, det har jeg lagt på Youtube med hjælp fra Tommy, der er links på Bob - Cassie og Zar's sider, se under Stamtavle.


10.02.12

I mandags havde jeg besøg af Carsten Jensen som laver JagthundeTV - Vi snakkede om grundtræning - general hundehold og det kommer der nogle film ud af i løbet af de næste par måneder. Til at filme var Lars Mejlby og Carsten Ringholm For at se filmene skal man være medlem og det kan man blive ved at betale et lille beløb om måneden. Se mere på linket Jagthunde.TV
31.01.12

Dette foto af Cassie og Moon er taget ved Bækkeskov - jeg var så heldig at blive inviteret på den sidste hanejagt i går, der var rigtig mange fugle så både Moon og Cassie havde nok at se til, jeg prøvede at filme dem, men det var ikke så nemt at både filme og føre hund. Så det må blive en anden gang når jeg har nogen til at hjælpe mig.

Moon har også været så heldig at parre den skønne Ronja - se mere på www.Maxjan.dk


 19.01.12

Cox er solgt, han er flyttet hjem til Tommy se hjemmeside www.husets-liv.dk Cox er en blød hund og passede ikke til mit temperamang, men Tommy og Cox kommer rigtig godt ud af det sammen. Jeg ønsker dem rigtig god vind fremover.


 
06.01.12
I dag kom resultaterne fra DKK med Zar's HD og AD - super gode hofter A og Albuer 0

 03.01.12
I dag var dagen hvor Zar blev HD/AD fotograferet, både hans hofter og hans albuer så rigtige fine ud, nu bliver der lidt vente tid inden vi får svaret fra DKK. Zar fik også undersøgt sine knæskaller og der var ingen problemer så han har 0 på patallaluxation. Jens Knudsen øjenlyste ham også og der var ingen anmærkninger.

 


22.12.11
Så er lille Zar blevet et år smileyHan fejrer sin fødselsdag med at spise et stort tyggeben, som han helst ikke vil del med nogen af de andre hunde. Om 14 dage skal han HD og Albue fotograferes samt øjenlyses .


Moon og Bob har været til Øjenlysning i dag d.6 dec  hos Nerry Kamstrup i Brønshøj og de er begge to fri. Det er Moons 2nd øjenlysning og Bobs 11 th gang.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite